Regn

Hej Alla. Då har det kommit, det efterlängtade regnet så det blir någon nektar i blommorna. Även om det skall regna hela veckan så syns det att det skall bli uppehåll så vi kan komma ut och hämta pollen till våra små. Nu är det en vecka utan att fara runt på moppen, kanske även Ib tycker är skönt för han är inte riktigt i form. På måndag kör vi igång med kur fem och än så länge så har han fina blodvärden, tillräkligt för att få behandling! Han skall kläcka fram lite höns till en kompis, undra om han själv ligger och ruvar på dem? han har ju alltid varit lite säregen av sig!!
Han har köpt fröer, tomatplantor, det skall bli spännande att se vad han får fram, han är ingen stjärna på krukväxterna därinne. Så det kan sluta precis hur som helst. Hans far däremot är en man med gröna fingrar, han har ett drivhus som han fyller med allehanda växter, han har nog premiärätit sina första nypotatis, det är så man blir avundsjuk..
Jenny har fortfarande kulan kvar enligt den sista rapporten från Huggedrängen, men det skall väl snart vara över annars är risken att det blir en elefant!!
Snart skall det firas student för mellansonen, får hoppas att han får fint väder och att alla kommer. Det är hårda sista veckor på naturbruksgymnasiet, han är trött och hängig. man skulle tro att de festar natten lång varje dag för gemensakens skull. Det är klart har man levt som en familj på skolan i tre år sätter det sina spår.
nu skall det ut och spanas om det finns några nya blommor på G
ha det
Bi-Gitta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0