En massa besök!

Då har det varit en vecka med massor av besök, kanske inte som ni tror, utan det har varit vi som farit runt och tråkat våra kamrater och släktingar med att besöka dem. Det har varit ett planerat stopp på Tetra Pak, mest för att de inte skall ha det för bra utan Ib. Vi har även gästat Trelleborg och gjort folk och fä oroliga, eller det var tvärtom?! I veckan har vi kollat in en ny "moppe" till den körkortslöse brodern. Det slutade med att han på måndag kan titulera sig som mc-ägare. En fräsch första mc, mycket trevlig färg och snyggt stuk får jag säja. Någon som tror att den liknar min??
Läkningen efter läkarnas karvande har gått som på räls, så nu ser man vilka felskär som det kunde blivit, men med idoga omläggningar har vi räddat "blixtlåset" och det ser riktigt bra ut. Denna gången blev det lite längre så nu får man specialbeställa längden i fortsättningen, de har inte bandage i standardstorlek till längre sår. Imorgon börjar vi en alternativ behandling, så det blir en sup björkaska varje morgon. Enligt utsagor så smakar det något hemskt räligt, så vi utlyser genast en tävling om den fulaste ansiktsgrimasen, tyvärr så har Ib ett litet försprång med det utseendet han har. Vinnande bidrag publiceras givetvis på bloggen.
Tyvärr blev våren lite försenad av det här lappmöglet som trillade ner i veckan, men vi kan väl reta upp Ib lite så han kokar för då värms omgivningen upp och det vita smälter!!
Med våren i sikte ha det gött
Bi-Gitta

Hemma Igen

Hej Alla.
Då var Gubben hemma igen efter en vecka på sjukhuset. Skulle kanske döpa om bloggen till något annat efter de dystra beskeden som kom efter operationen. Men nu ser vi fram emot lite cellgift och våren så vi kan dra ut moppen på nya äventyr. Det har varit lite lågt med sysslandet av Bi-skötseln så här års. Men nu drar vi igång till helgen så troligtvis så får Ib och Mellansonen stå i verkstaden och frysa lite, det skall snickras lite nya ramar och planeras för den store honungsskörden som Mellansonen får ta hand om i år. Ib har bara tänkt och hålla på med avelsarbete i år, tur det inte är han som skall föra några gener vidare!! Såg ni vad jag fick in.. Ib har tänkt... sicken överdrift! Under vistelsen på sjukhuset har Ib fått lite tid till att läsa, kan rekomendera hans senaste lästa: Marley och jag av John Grogan. En riktigt rolig bok som beskriver en del av Ibs hundars uppträdande och det utan att han har träffat författaren, måste vara en klog en! Nu skall det sågas lite i Huset, och det blir inga spånor, men vilken ljudorkan det är. Jag får flyga runt med stora hörselskydd inomhus, jag trodde att man fick sova när man åkte bort men Ib har lite dålig koll på det så nu tar han igen allt vad han har missat. Därav sågverket som flyttat in i sovkammaren.
ha det
Bi-Gitta

RSS 2.0