Svensexa

Hej Alla.
Då har det hänt en hel del i veckan, bina är kollade och två kupor hade gått ut. Så nu skall det börjas om från början i många avseenden. Men de 3 som är kvar är det ett bra tryck i, så det ser inte helt tokigt ut. Vi kommer att köra lite extra socker för att dra igång dem, men vi gör det när solen står på och det blir lite värme. Mellansonen har 7 kvar så det artar sig till att bli en hektisk vår.
Vi har även hunnit med en svensexa av det ovanligare slaget. Han kidnappades i morse och sen bar det ut till en skjutbana, var skulle han annars träffa sin kompisar?? Det blev skottlosning med både pistoler och revolver, innan det bar iväg till annan plats för skjutning med gevär och hagelbössor. Som alla förstår var det i det nyktra tecknet som det här genomfördes. Brudgummen kommer att ha ont i sina axlar imorgon för där var tendens till blåmärken redan på kvällen. Så den blivande bruden kan med en enkel klappning få alla sina önkemål uppfyllda, inte snällt men omtänksamt av hans kompisar. Om man nu vill ha sådan kompisar??
Det har även körts ett par rundor på den store moppen, kallt men ack så dejligt. och det är tur att Ib har öron för annars hade smailet gått hela vägen runt, när han körde den första turen i solen och mös.
med våren i sikte
Bi-Gitta

Kommentarer
Postat av: Anonym

Två kupor har gått ut???? Jag har alltid också två kupor på mig när jag går ut..........

2009-03-26 @ 18:25:10
Postat av: bente sparre

hej hvad er dim meil adressa . kan du skaicka den på sms til mig .

2009-04-13 @ 18:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0