Stenhård Helg

Då har det varit en tuff helg igen, massor av pilsner och mat. Illamåendet lyser med sin frånvaro och det gör orken med. Det blev ett viktras på 6 kilo på en vecka. Gubben räknade ut att han försvinner lagom till sommaren och därför behöver inga nya mc-kläder, han har fel för efter helgen så hade han gått upp ett kilo och förtsätter han i den takten så behöver han en ny garderob istället.. elefantsize. Allt hänger på hur vi räknar! Men nu mår han bättre och dricker både snaps och pilsner, därmed sabbas blodprovet på tisdag, de kommer aldrig fram till att värdet försämras i så rask takt. Allt underhudsfett försvann förra veckan så nu mår han inte illa längre men fryser som bara den, han bara gnäller, man skulle tro att det var en riktig MAN.
Den lille moppen har fått åka till Trelleborg, brodern skall snart börja köra och med tanke på ork och gnäll får han dela upp sina fordon, det skulle införskaffas nytt batteri till den, men det fanns inte i Sverige förrän om två veckor... Han behöver fixa bilen också, den vibrerar som en annan dildo och är inte allls skön att åka i.
kollen på kuporna som jag trodde var viktig, ligger fortfarande lågt, men det kommer säkert denna vecka , vi skall få sol imorgon vetja..
ha det solgott
Bi-Gitta

Kommentarer
Postat av: Lena

Det va ju fasligt va jobbigt det verkar att vara bi och få cell-gift.....att åka moppe me...verkar lite svårt att föreställa sig en bis moppe me...För det är väl inte Ib som inte mår så himla bra va??





Lena i Lyby

2009-03-21 @ 18:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0