Hårfager!!

Hej Alla
Då har Ib gjort sin första cellgift på denna omgång, han har blivit lovad att han skall bli lite tunnhårig av den här dosen. Kan vara skönt för hans frisör att slippa slita av honom håret den närmsta tiden, har han tur, så blir det klippning med trimmern, då blir det väldigt kort. Kanske lite tidigt med "moppefrissa" redan.
Matkontot har redan minskat, det frossas lite mindre, gnälls över illamående, men det går som allting annat över med tiden. Innan han blev rent kass var han i Trelleborg och hälsade på en annan som nyss kommit ut från sjukhuset, där han fått renoverat pumpen, i varje fall kringutrustningen. Oroat släkten igen, denna gång var det far och syster som fick besök.
Som ni förstår har det inte hänt mycket i Bi-världen dessa veckor men det kändes idag som att våren är på G och jag ser hur det kliar i både ben och fingrar på gubben att komma igång, sedan om orken och förståndet är med hela vägen får vi ju se.
honungen lider verkligen mot slutet så även Ib blir orolig. Nästa vecka gör vi översyn på alla bina och kollar hur det ser ut.
ha det honungssött
Bi-Gitta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0