Påsk

Hej Alla
Då har gubben varit inne och fått sin tredje kur, lite bättre med illamåendet men tappar i blodvärdet, så de som kom på karusellen tappar han på gungorna. Man kan ju inte vinna jämt. Bina har börjat röra på sig så nu är det snart dags för storstädning med nya rengjorda bottnar, lite nya vaxramar och lite blommor. Bara det inte exploderar som det gjorde i fjor, då var våren över på två veckor. En liten lugnare vår ser vi fram emot. Gubben har för sig att han skall rota i trädgården på påsken, plantera in lite nytt och rensa bort gammalt, sickna ideer han har! Trädgård för Ib är en grön gräsmatta med allehanda ogräs och mossa.
Det blir säkert en runda på moppen istället och hälsa på en del kompisar, Det blir kanske tid till annat också, det behövs fortfarande en hand i snickeriet för där har det inte hänt så mycket som det skulle ha gjort.
Det kanske blir lite påskmat också men det finns inget planerat än så länge, bin äter ju inte sill och dricker snaps men Ib hade säkert tyckt att det var gott.
Så om inte annat önskar jag er alla en glad Påsk och massor av påskgodis
Bi-Gitta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0