Blod

Hej Alla
Nu har vi kuskat runt i skåne och terrat gubbens arbetskamrater. En runda i Höör, där blev det glass och kaffe, tittat på en stor kula, som snart blir en bebis. Stackars Jenny , hon får snart två småbarn att at hand om!!
Vi avverkade en kaffestund men tillföljande grillning i Svedala, det var nära att Ib hade fått sig en omgång i schack gentemot värdens son, snyggt spelat för en grabb på 9 år.
Sedan har vi varit i Ystad och fått kaffe där med och tittat på snygga motorcyklar, ja ibland är livet härligt för oss alla som kan åka hoj..
Vi har även varit igång och pratat med Lunds biodlare, så framtiden är säkrad för Ibs mellanson, det skall plockas fram nytt avelsmaterial så vi får snälla drottningar i våra kupor.
Bilen har blivit lagad så nu kan vi välja vilket fordon som skall användas, kan kanske spara oss för en förkylning.
Ib skulle haft en behandling i veckan men den har blivit uppskjuten till nästa vecka, Det har varit lite klent med uppbyggandet av ett bra blodvärde, så nu får kosten bli mer malt och humle och en och annan urkrammad vindruva. det skall höja ens livskraft... eller var det livsglädje, strunt samma det verkar vara en rolig kost.
I kuporna surras det rejält nu, det ser ut som att i nästa vecka kan vi bygga på höjden. Barnkammaren börjar bli full så vi behöver mer utrymme och vi är fler till att bygga ut vaxcellerna. Snart kan vi börja samla in nektar för honungen, vi är lite tidiga i år men håller värmen i sig blir det nog bra.
ha det sött
Bi-Gitta

Kommentarer
Postat av: Hugge

Tack för den du... två småbarn...Grrrrr! :)

2009-04-29 @ 09:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0