Lördagshojande

Sicken lördag!! Det var stortömning i bikupan, och med det menas all skit åkte ut. Det var så att ett par gjorde det på Ibs moppe. Han sa inget, bara torkade bort det, inget kul med bi-bajs på hojen. Men det matchade bra när det är nytt, det gula mot det champagnefärgade, men sen blir det brunt och ser skitigt ut. Men det var inte avföringssaker jag ville berätta om. Vi har hojat nästan hela dagen. Vallarum, Heingeberg, Lövestad, Smedstorp. Gärsnäs och vidare till Hammenhög, Ystad och ett snabbt stopp i Smygehamn. Lite disskusion om semestern med Leif, ville höra om han var hemma i Frankrike under Ibs semester och än ser det lovande ut. Det  vankades fika i Svedala hos Patrik. Efter kaffe bar det iväg mot mera kända trakter som Genarp, Veberöd, Silveråkra, Harlösa och passerar Hjularöd i ett huj och sen var det bara Östra by kvar innan vi var hemma igen. Perfekt väder med sol hela tiden och lagom tempratur, det var inte så man frös och solen stod så högt att den inte besvärade synen. Nu blir det en runda till Hemmastaden imorgon för att fira brorsonen. Får väl hoppas att vädret håller i sig, så Robert får en tur på hojen imorgon.
soliga hälsningar
Bi-Gitta

Kommentarer
Postat av: Nine

Gomorron!!
Följde Ibs förslag... och nu är jag och kollar bloggen!! *ler*
Igår var jag och pappa i bigård "Rögle"... mycket roligare att jobba i det praktiska än att sitta stil på en stol.. men det behövs ju oxå...
Jag hann oxå med en hojvända.. kanske kan vi ta en tur tillsammans... om vi träffas på tisdag kan vi ju bestämma en dag .... för att lufta hojarna!
Ha det bäst!!
Nine

2008-04-21 @ 08:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0